Berzsenyi Dániel Gimnázium


Hírek
Aktuális, hírek

Szóbeli felvételi a négy és a hat évfolyamos tagozatokra

2013.02.22
A szóbeli vizsgák tervezett időpontjai

Kedves Szülők és hozzánk jelentkező diákok!

Itt tekinthetik a meg a szóbeli felvételi beosztásokat.

Figyelmesen tanulmányozzák a listát, mert naponként és tagozatonként több (akár 6) bizottság is működhet párhuzamosan. A vizsgázókat minden esetben egy napra osztottuk be, akárhány szakra jelentkeztek. Kérem, hogy a jelentkezők, az első időpont előtt legalább fél órával előbb jelenjenek meg a vizsga helyszínén. A terembeosztásokat a paravánokon vagy a segítő diákoknál lehet megtekinteni.

Kérjük, hogy a jelentkezők hozzanak magukkal egy felbélyegzett és megcímzett A/5 közepes méretű borítékot, amelyet a fogadó diákoknál kell majd leadni.

csütörtök péntek szombat

Hozott (számított) pontok:

négyosztályos felvételizők hatosztályos felvételizők

Kérjük, hogy ezt ellenőrizzék le, mert amennyiben hibát találnak, azt azonnal jelezzék az illetékes igazgatóhelyettesnél. 

Ugyanazon tanuló hozott pontjai a reál illetve a humán jellegű tagozatokon az eltérő beszámítás miatt eltérhet egymástól. Kérjük erre különösen figyeljenek.

A korábbi évek gyakorlatának megfelelően idén is törekedtünk arra, hogy lehetőleg minden jelentkezők meghallgassunk a szóbelin. Most azonban néhány tagozatunkra rekord számú jelentkezés érkezett be.

Emiatt 3 tagozatunkon szűkíteni kellett a jelentkezőket a hozott pontszám és az írásbeli eredmények alapján. Aki nem érte el a 106 pontot, azt sajnos nem tudjuk fogadni a következő szakokon.

Ha valaki ezeken a listákon a nevét megtalálja, és más (pl. humán) tagozatra is beadta a jelentkezését, akkor természetesen őt a szóbeli vizsgára várjuk!

Mindenkinek eredményes vizsgázást kíván a Berzsenyi Dániel Gimnázium tantestülete és vezetése.