Berzsenyi Dániel Gimnázium


Hírek
Aktuális, hírek

Legfrissebb információk - tankönyvrendelés

2013.05.10
az induló osztályok számára

Kedves Szülők!

A Könyvtárellátó Nonprofit Kft. nevű állami vállalat rendelőfelületére sok tankönyv, amelyre a leendő diákjainknak szüksége lesz a következő tanév során, csak 2013. május 14-én fog felkerülni.

Ezért a szülők/gondviselők által aláírandó rendelőlapokat sem tudjuk a központi rendelőfelületről korábban kinyomtatni.

Noha minden tőlünk telhetőt megtettünk, hogy a szülőkre kisebb terheket rovó megoldást találjunk, a kialakult helyzet, a tarthatatlan határidők ellenére az induló osztályok tankönyvrendelésének véglegesítésének határideje továbbra is 2013. május 15-e. A Emberi Erőforrások Minisztériumának Köznevelésért Felelős Államtitkárságától kapott legfrissebb információk szerint a „2013. május 15-ei módosítási, kiegészítési tankönyvrendelési határidőt követően a Könyvtárellátó lezárja a rendelői felületet”.

Ezért arra kérjük Önöket, hogy május 15-én 15:00 és 17:00 óra között szíveskedjenek személyesen befáradni a gimnázium portájára a rendelőlapokat aláírni.

Amennyiben a megjelölt időpont nem megfelelő Önöknek vagy bármilyen egyéb kérdésük van a tankönyvrendeléssel kapcsolatban, kérem, hogy a +36/70-623-7853-as telefonszámon keressenek meg (akár hétvégén is).

 

Juhász Anna

tankönyvfelelős