Berzsenyi Dániel Gimnázium


Hírek
Aktuális, hírek

Fontos információk a tankönyvrendeléssel kapcsolatban

2013.08.07
Új fizetési mód és az átvétel időpontja

Kedves Szülők!

A KELLO legfrissebb tájékoztatása szerint mégsem fogják ismételten kipostázni a díjbekérőket azoknak, akik jelezték, hogy nem kapták meg a csekket. Ehelyett banki átutalással fizethetnek. Amennyiben nem tudják a pontos fizetendő összeget, kérem, hogy a juhasz_anna@hotmail.com címen érdeklődjenek.

Számlaszám: 64400068-30107825-11100018

A számlatulajdonos neve: KELLO

A közlemény rovatban feltétlenül tüntessék fel az alábbi adatokat:

  • a diák teljes neve és oktatási azonosítója
  • az iskola OM-azonosítója (035243)

Az átutalást igazoló bizonylatot nyomtassák ki és őrizzék meg, mivel a tankönyvek átvételéhez valószínűleg szükség lesz a bemutatásukra.

Akik augusztus 15-e után utalnak vagy fizetnek be csekket, azoknak mindenképpen be kell majd mutatniuk az iskolában a bizonylatot, ill. a csekkszelvényt.

A bemutatás időpontja: augusztus 27. kedd 11 órától 14 óráig és augusztus 29. csütörtök 11 órától 14 óráig.

Amennyiben egyik időpont sem felel meg Önöknek, kérem, hogy a fenti e-mailcímen jelezzék.

Akik augusztus 15-éig teljesítik a befizetést, azokról a KELLO augusztus második felében listát készít az iskola számára, ezért nekik nem szükséges a befizetett csekket bemutatniuk. (Kérem, hogy azért őrizzék meg őket, mert amennyiben esetleg valamilyen hiba folytán nem szerepelnének a listán, a csekkszelvény bemutatásával is átvehetik majd a könyvcsomagokat.) Amennyiben lehetséges, a csekkel történő fizetést ne augusztus 15-én tegyék meg, mivel egyelőre úgy tűnik, csak az aznap beérkezett összegek fognak szerepelni a KELLO listáján.

Augusztus második felében a befizetők listájával együtt az iskolába fogja postázni a KELLO az esetlegesen befizetetlen csekkeket, amelyeket a tankönyvek átvételééig még befizethetnek. Amennyiben lesznek ilyenek, telefonon vagy e-mailben megpróbáljuk értesíteni az érintett szülőket.

A tankönyveket a fizetős és a támogatott diákok is az első tanítási napon, szeptember 2-án abban a tanteremben kapják meg, ahol osztályfőnöki órájuk lesz.

A KELLO oldalán jelenleg már nem elérhetőek a korábban feltett információk.

Iskolakezdési utalvánnyal két postahivatalban (a Nyugati téren és aFehérvári úton) ill. a Kelloponton (Kódex Könyvesbolt, 1054 Budapest, Honvéd u. 5.) fizethetnek.

Amennyiben nem kaptak postai úton díjbekérőt, csak a Honvéd utcában tudnak utalvánnyal fizetni.

A postahivatalokba utalvánnyal történő fizetésnél szíveskedjenek a csekken kívül a díjbekérő levelet is magukkal vinni.

http://eduline.hu/kozoktatas/2013/7/16/Iskolakezdesi_utalvannyal_is_ki_lehet_fizet_0BEMYI