Berzsenyi Dániel Gimnázium


Hírek
Aktuális, hírek

Változás a tankönyvrendeléssel kapcsolatban

2013.08.21
A befizetés igazolása és a tankönyvek átvétele

Kedves Szülők!

A legfrissebb információk szerint a KELLO augusztus 26-án teszi elérhetővé a hozzájuk addig beérkezett befizetések – ígéretük szerint folyamatosan frissülő – listáját.

Ezért, akik augusztus 15-e után fizették be a tankönyvek árát, kérem, hogy augusztus 27-én és 28-án e-mailben érdeklődjenek, szükséges-e az iskolába befáradniuk a csekkszelvény, ill. az eredeti átutalási bizonylat bemutatása végett.

A személyes bemutatás időpontja: augusztus 29. csütörtök 11 órától 14 óráig.

A KELLO tájékoztatása szerint korábbi ígéretükkel ellentétben mégsem fogják ismételten kipostázni a díjbekérőket azoknak, akik a nyár folyamán jelezték, hogy nem kapták meg a csekket. Az iskolába küldenek ki díjbekérő-másolatokat, ígéretük szerint augusztus 27-éig. Szeptembertől válik a díjbekérő a rendelőprogramból is letölthetővé.

Ezért azoknak, akik nem kaptak csekket, célszerű banki átutalással fizethetniük. Amennyiben nem tudják a pontos fizetendő összeget, kérem, hogy a juhasz_anna@hotmail.com címen érdeklődjenek.

Számlaszám: 64400068-30107825-11100018

A számlatulajdonos neve: KELLO

A közlemény rovatban feltétlenül tüntessék fel az alábbi adatokat:

  • a diák oktatási azonosítója

És amennyiben belefér a közlemény rovatba:

  • az iskola OM-azonosítója (035243)
  • a diák teljes neve

Az átutalást igazoló bizonylatot nyomtassák ki és őrizzék meg, mivel a tankönyvek átvételéhez valószínűleg szükség lesz a bemutatásukra.

A tankönyveket – amennyiben addig megérkeznek az iskolába - a fizetős és a támogatott diákok is az első tanítási napon, szeptember 2-án abban a tanteremben kapják meg, ahol osztályfőnöki órájuk lesz.

Iskolakezdési utalvánnyal két postahivatalban (a Nyugati téren és a Fehérvári úton) ill. a Kelloponton (Kódex Könyvesbolt, 1054 Budapest, Honvéd u. 5.) fizethetnek azok, akik kaptak postai úton díjbekérőt. Amennyiben nem kaptak, csak a Honvéd utcában tudnak utalvánnyal fizetni.

A postahivatalokban történő fizetéshez szíveskedjenek a csekken kívül a díjbekérő levelet is magukkal vinni.

https://tankonyvrendeles.kello.hu/Home/News