Berzsenyi Dániel Gimnázium


Hírek
Aktuális, hírek

Tankönyvrendelés

2014.04.16
A rendelőlapok kiosztása és a megrendelni nem kívánt kiadványok lemondása

Kedves Szülők!

Az iskolai tankönyvrendelés feltételeire vonatkozó, idén áprilisban váratlanul bevezetett korlátozások miatt a tankönyvrendelő lapok kiosztására csak a tavaszi szünet utáni első tanítási napon, április 23-án szerdán kerülhet sor.

A tavalyinál is szorosabb határidő miatt kérjük, hogy a következő napon, április 24-én csütörtökön feltétlenül juttassák vissza az iskolába az aláírásukkal és az esetleges módosítási kérelmeikkel ellátott rendelőlapot.

A szerdai és csütörtöki hiányzók haladéktalanul vegyék fel a kapcsolatot az osztályfőnökükkel a további egyeztetés végett.

Kérjük, hogy a lemondani kívánt kiadványok tankönyvkódját - mivel egy betűnyi vagy számnyi eltérés legtöbbször tartalmában részben vagy teljesen átdolgozott változatot jelöl - a rendelőlapon való lemondásuk előtt figyelmesen egyeztessék az Önöknek esetleg már meglévő példányokéval, illetve szükség esetén a diákok kérjék ki az illetékes szaktanárok tanácsát. Mivel iskolánkban az EMMI által a következő tanévre javasolt tankönyvek döntő többsége eddig nem volt használatban, a korábbi évek gyakorlatától eltérően valószínűleg nem fognak egyezni a nagyobb testvérektől meglévő tankönyvekkel. Ugyanezen okból kifolyólag sajnos könyvtári kölcsönzés keretében sem tudjuk biztosítani őket az erre igényt tartó támogatott vagy rászoruló diákok számára.

Az induló osztályok számára a tankönyvrendelés és a tankönyvtámogatás igényléséhez szükség fontos és sürgős információkat, nyomtatványokat április 24-én tesszük közzé honlapunkon.