Berzsenyi Dániel Gimnázium


Hírek
Aktuális, hírek

Tankönyvrendelés az induló osztályok számára

2014.04.24
Tankönyvrendelés és a tankönyvtámogatás igénylése

Kedves Szülők!

Az alábbi linkek között megtalálják az induló osztályok számára szükséges tankönyvek listáját.

Amennyiben valamelyik kiadványt nem szeretnék megrendelni, kérjük, hogy ezt lehetőleg április 28-áig jelezzék a juhasz_anna@hotmail.com címre küldött levélben, hogy a beiratkozásra ennek megfelelően készíthessük el a tankönyvrendelő lapokat.

A tankönyvlisták még nem tartalmaznak néhány, várhatóan a pótrendelési időszakban megvásárolandó kiadványt. Az ezekről szóló tájékoztatást a beiratkozáskor kaphatják meg.

A rendelőlapok aláírására és a számlakiküldéshez szükséges adatok egyeztetésére a június 25-ei beiratkozáskor lesz lehetőségük.

Amennyiben tankönyvtámogatást igényelnek, kérem, hogy szándékukat április 28-án, hétfőig jelezzék a juhasz_anna@hotmail.com címre küldött levélben, hogy a beiratkozásra ennek megfelelően ingyenes tankönyvekre vonatkozó rendelési lapot készíthessünk Önöknek.

Fontos, hogy a jogosultságuk mind ezév június 10-én, mind 2014. október 1-jén igazolhatóan fennálljon.

Mindent megteszünk, hogy a támogatott diákok számára az összes szükséges tankönyvet és munkafüzetet ingyenesen hozzáférhetővé tehessük. Ennek érdekében kérjük Önöket, hogy amennyiben a tankönyvlistáról valamelyik kiadvány már megvan Önöknek, az április 28-ai határidőig ezt is szíveskedjenek e-mailben jelezni.

Az alábbi linkeken olvashatják a jogosultsági kategóriák és a benyújtandó dokumentumok listáját. Kérjük, hogy a június 25-ei beiratkozásra az összes szükséges irat eredeti példányát hozzák magukkal.  (Az igénylés folyamatát meggyorítaná, ha lehetőségük van fénymásolatot is hozni róluk.)

Az alábbi linkek között találják a tankönyvtámogatás kéréséhez szükséges igénylőlapot is. Kérjük, hogy ezt lehetőleg  már kitöltve, aláírásukkal ellátva hozzák magukkal a beiratkozásra.

A határidőt április 29-éig meghosszabbítottuk!

Juhász Anna

tankönyvfelelős

Tankönyvlisták

Tankönyvtámogatás – jogosultsági kategóriák és benyújtandó okiratok

Tankönyvtámogatás – igénylőlap