Berzsenyi Dániel Gimnázium


Hírek
Aktuális, hírek

A tankönyvcsomagok átvétele

2014.08.19
Fontos tudnivalók a szeptember 1-jei átvétellel kapcsolatban

Kedves Szülők!

A tankönyvcsomagok átvételére a tavalyi évhez hasonlóan az első tanítási napon lesz lehetőség.

A fizetős tanulók az osztályfőnöki órákon vehetik át a tankönyveiket.

Augusztus utolsó hetében, amint a KELLO rendelési felületén elérhetővé válnak a beérkezett befizetésekre vonatkozó adatok, a honlapon közzétesszük azon diákok oktatási azonosítóját, akik csak a befizetést igazoló csekkszelvény vagy könyvesbolti számla bemutatása után vehetik át a tankönyveiket.

Kérjük, hogy amennyiben ezen a listán szerepelnek, a befizetést igazoló szelvényt vagy számlát szeptember elsején a diákok hozzák be az iskolába!

A támogatott tanulók szintén az első tanítási napon, az osztályfőnöki órák után vehetik át a tankönyveiket a 8/A teremben.

Azon támogatott tanulók, akiknek az átvétel napján való jogosultságát a korábban leadott dokumentumok nem igazolják (vagy a kérvényen az átvételkor való igazolás lehetőségét jelölték meg), az átvétel napján kell magukkal hozzák a friss igazolásokat. (Ez természetesen nem vonatkozik azokra a diákokra, akik a jogosultságuk igazolására olyan határozatot nyújtottak be, amely a kérvényezés időpontjában és az átvétel napján is érvényes.)

Az osztályfőnökök a jövő hét folyamán értesítik az érintett tanulókat.

Az induló új osztályok tanulói a honlapunkra jövő héten felkerülő listából értesülhetnek róla, szükséges-e valamilyen iratot bemutatniuk szeptember 1-jén.