Berzsenyi Dániel Gimnázium


Hírek
Aktuális, hírek

A tankönyvcsomagok átvétele - FRISSÍTETT INFORMÁCIÓK!

2014.08.26
Tudnivalók a szeptember 1-jei átvétellel kapcsolatban

Kedves Szülők!

A tankönyvcsomagok átvételére a tavalyi évhez hasonlóan az első tanítási napon lesz lehetőség.

A fizetős tanulók az osztályfőnöki órákon vehetik át a tankönyveiket.

Új diákjaink közül az alábbi oktatási azonosítóval rendelkező tanulóktól nem érkezett meg a tankönyvcsomagok ára a KELLO-hoz:

71490216540
72338636576
74540077465
74644690596
78645073306

A felsőbb osztályokba járó tanulókat az osztályfőnökeik értesítik e-mailben legkésőbb augusztus 27-én.

Ők szeptember elsején a befizetést igazoló eredeti csekkszelvény bemutatása után vehetik át a tankönyveiket.

Amennyiben esetleg nem kaptak volna csekket, kérem, hogy ezt a juhasz_anna@hotmail.com címen jelezzék. Az iskolában augusztus 27-én szerdától tudunk névre szóló csekkeket nyomtatni. A csekkért előre egyeztetett időpontban bejöhetnek péntekig, illetve arra is van lehetőség, hogy szeptember elsején kérjenek csekket és a befizetését követően szeptember 2-án vehessék át a tanulók a tankönyveket. Amennyiben csak az első tanítási napon kérnek csekket, azt, kérem, legkésőbb péntek reggelig e-mailben jelezzék.

A támogatott tanulók szintén az első tanítási napon, az osztályfőnöki órák után vehetik át a tankönyveiket a 8/A teremben.
Azon támogatott tanulók, akiknek az átvétel napján való jogosultságát a korábban leadott dokumentumok nem igazolják (vagy a kérvényen az átvételkor való igazolás lehetőségét jelölték meg), az átvétel napján kell magukkal hozzák a friss igazolásokat. (Ez természetesen nem vonatkozik azokra a diákokra, akik a jogosultságuk igazolására olyan határozatot nyújtottak be, amely a kérvényezés időpontjában és az átvétel napján is érvényes.)
Az osztályfőnökök e hét folyamán értesítik az érintett tanulókat.

Az induló új osztályok támogatott tanulói a honlapunkra e héten felkerülő listából értesülhetnek róla, szükséges-e valamilyen iratot bemutatniuk szeptember 1-jén.