Berzsenyi Dániel Gimnázium


Hírek
Aktuális, hírek

Tankönyvrendelés az induló osztályok számára

2015.06.03
A beiratkozáskor leadandó nyomtatványok

Kedves Szülők!

Kérjük, hogy a fizetős (nem támogatott) tanulók szülei a június 25-ei beiratkozásra a gyermekük osztályának megfelelő, innen letölthető tankönyvrendelő lapot  kitöltve, aláírva hozzák magukkal.

7.C-matematika.pdf

9.A-human.pdf

9.B-fizika.pdf

9.B-biologia-kemia.pdf

9.C-matematika.pdf

9.D-francia.pdf

9.D-nemet.pdf

9.D-olasz.pdf

A támogatott diákok szülei a korábban e-mailben kapott egyéni rendelőlapot, az itt letölthető támogatási kérvényt és a tájékoztatóban megjelölt, jogosultságot igazoló iratok fénymásolatait hozzák magukkal a beiratkozásra.

Tankönyvtámogatás - igénylőlap.pdf

Tankönyvtámogatás . benyújtandó okiratok.pdf

Amennyiben valamelyik tankönyvet szeretnék lemondani vagy tankönyvtámogatást kérvényeznének, de a korábbi határidőt lekésték, kérem, hogy igényüket június 22-éig jelezzék a juhasz_anna@hotmail.com címen, hogy az egyéni rendelőlapokat elküldhessük Önöknek.

A fizetős diákok a befizetendő csekkeket szeptember 1-jén kapják meg az osztályfőnöküktől. A csekkek befizetési határideje: 2015. szeptember 15. A befizetés igazolását és az átvételi elismervény visszajuttatását követően a tankönyvek az iskolában lesznek átvehetőek szeptember 2-ától szeptember 16-áig.

A támogatott tanulók szeptember 1-jén vehetik át a tankönyveiket az iskolában. Amennyiben a beiratkozáskor leadott, a júniusi jogosultságot igazoló okiratok nem érvényesek 2015. október 1-jén is, kérjük, hogy a friss iratok (pl. új MÁK-határozat; nagycsaládosok esetén - amennyiben nincs még két kiskorú eltartott gyermek a családban - a nagykorú testvérek iskolalátogatási igazolásai) másolatát legkésőbb október elsejéig juttassák el a tankönyvfelelősnek.

Sikeres tanévkezdést kívánok!

Juhász Anna

tankönyvfelelős