Berzsenyi Dániel Gimnázium


Hírek
Aktuális, hírek

XXV. Nemzetközi Magyar Matematika Verseny

2015.09.25
A szervezéshez kérjük a kedves Szülők, Öregdiákok segítségét.

Kedves berzsenyis Szülők, Öregdiákok!

Iskolánkban sok évtizedes hagyománnyal rendelkezik a matematika tehetséggondozás. Köszönhető ez speciális matematika tagozatunknak, kiváló matematika tanárainknak, tehetséges diákjainknak. Eredményes munkánkat tükrözi számtalan rangos versenyen elért eredmény, egyetemi felvételi, és végső soron sok-sok iskolánkból kikerült kiváló szakember. Matematikusok, fizikusok, informatikusok, mérnökök, közgazdászok. Hivatalos elismerésként ma a Berzsenyi Gimnázium kiváló Tehetségpont-ként működik.

Ennek a tehetséggondozó munkának egy szelete, hogy 25 éve veszünk részt, és érünk el szép eredményeket a Nemzetközi Magyar Matematika Versenyen. Sőt, azt a megtisztelő feladatot kapta iskolánk, hogy a Budapesti Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnáziummal összefogva 2016. márciusában mi rendezzük meg a 25. jubileumi versenyt.

A találkozóval egybefonódott verseny egy ötnapos rendezvény kb. 350 résztvevővel, 11-13 millió Ft-os költségvetéssel, magán a matematika versenyen kívül sok szakmai, kulturális és szórakoztató programmal. Megvalósítása csak mindannyiunk összefogásával lehetséges. Ehhez kérjük segítségüket.

Kicsit részletesebben a versenyről

Miben, hogyan tudnak segíteni?

Anyagi támogatással az iskola Berzsenyi Stúdió Alapítványának számlájára célzottan befizetve. Számlaszám: 11713005-20415279 (OTP Bank).A közlemény rovatba kérjük ezt írják: “25.NMMV”

Cégektől, magánszemélyektől köszönettel veszünk tárgyi, szolgáltatásbeli támogatást.

Például:

  • Póló, versenylogós szatyor, névjegy-kitűző, mappa, toll, Budapest-ismertető, térkép,
    az eredményhirdetéshez jutalmak (könyv, számológép, technikai eszközök, egyebek).
  • A találkozókhoz, megbeszélésekhez, kiránduláshoz: pogácsa, aprósütemény, óriástorta, hideg élelmiszercsomag.
  • Budapest és környéke bemutatásához belépők ( múzeumok, cseppkőbarlang, Állatkert, Csodák Palotája, stb.), utazási kedvezmény.
  • Nyomdai szolgáltatás, pólónyomtatás, 200-250 fős vetélkedő szervezése a diákoknak.

Kérjük, ha bármiben számíthatunk segítségére, vagy pontosításra lenne szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbiak valamelyikén:

Gál Györgyné: groma.virag [kukac] berzsenyi.hu

Nemecskó István: nemecsko.istvan [kukac] berzsenyi.hu

Szükség esetén telefonon:06-1-3591613

Segítségét előre is hálásan köszönjük!

A Berzsenyi Dániel Gimnázium matematika munkaközössége