Berzsenyi Dániel Gimnázium


Hírek
Aktuális, hírek

Fotópályázat

2015.12.16
Felhívás

A 2015. október 12-én megrendezett Reaching Out Through Skype project folytatásaként a Litouws Culturel Centrum az Európai Bizottság támogatásával fotópályázatot hirdet, melynek témája:

Emotions - Emoticons

A pályázaton a Berzsenyi Dániel Gimnázium tanulói közül bárki részt vehet. A pályázat célja olyan fotó(k) készítése, melyek valamilyen érzelmet ragadnak meg. Az elkészült fotóhoz - amennyiben lehetséges -, csatolni kell egy emoticont is, amelyik ugyanazt az érzést fejezi ki. Természetesen ez nem mindig lehetséges, ezért néhány mondatban megfogalmazva (angolul), az emoticon helyettesíthető szöveggel.

A fotókat 2016. január 15-ig kell elkészíteni. Ezután minden résztvevő iskola (Hollandia, Grúzia, Litvánia, Belgium és Szlovénia) feltölti a fotókat egy külön az erre a célra készített felületre, ahol azok megtekinthetőek bárki számára. Minden iskolából kiválasztásra kerül 7 fotó, melyek jó minőségben kinyomtatva részei lesznek egy tavasszal induló "Utazó kiállításnak". A kiállítás anyagát minden résztvevő iskola megkapja két hónapra.

További információkért keresd Klein Anita tanárnőt a 112-es szertárban! Jó munkát!