Berzsenyi Dániel Gimnázium


Hírek
Aktuális, hírek

Felvételi

2017.02.13
Vizsgákkal kapcsolatos tájékoztató

Tisztelt Szülők! Kedves Felvételiző Diákok!

Köszönjük, hogy a Berzsenyi Dániel Gimnáziumba adták be a jelentkezésüket. 

A továbbiakban ezen a felületen találják meg az elért pontokat és a szóbeli beosztásokat. Az elért eredmények megtekintéséhez a tanuló 11 jegyű oktatási azonosítójára lesz szükségük.

Kérjük, hogy a hogy az eddig megszerzett pontokat alaposan ellenőrizzék le, és amennyiben észrevételük van a pontszámítással kapcsolatosan, legkésőbb a szóbeli vizsga napjáig jelezzék azt felénk. Ezt követően nincs módunk a pontszámokon, és az ez alapján megállapított sorrenden javítani.

A szóbeli beosztásokat 2017. február 20-án 8 órától érhetik el, tagozatonkénti és napi bontásban. Azok a tanulók, akik nem jelennek meg a szóbeli vizsgán, automatikusan a nem felvehető körbe kerülnek. 

Több tagozatra történő jelentkezés esetében a szóbeli vizsgákat ugyanarra a napra tervezzük. Utólagos tagozat módosításra nincs lehetőség.

Felhívjuk figyelmüket, hogy minden tanulónak annyi szóbeli vizsgát kell tennie, ahány tagozatra jelentkezett. (Ez alól a nyelvi tagozatok kivételek, ahová akkor is csak egy vizsgát kell tennie, ha mindhárom nyelvre jelentkezett.)

Kérjük továbbá, hogy a felbélyegzett és megcímzett A/5-ös borítékokat ne feledjék leadni a szóbeli vizsga napján a regisztrációnál.

Mindenkinek eredményes vizsgát kívánunk!

A Berzsenyi Dániel Gimnázium tantestülete és vezetése