Berzsenyi Dániel Gimnázium


Hírek
Aktuális, hírek

Pályaorientációs nap, Szakmák Napja

2017.11.05
2017. november 14., kedd

Kedves Diákok!

2017. november 14-én (kedden) pályaorientációs nap keretében ismerkedhettek különböző szakmákkal. Ezen a napon nem lesznek tanítási órák, helyette az alábbiakban ismertetett módon változatos programokon vehettek részt.

Az alsóbb évfolyamosok, tehát a 7-8-9-10. osztályosok számára izgalmas kinti programokat, munkahely-látogatásokat szerveztünk, olyan helyekre, ahova egyébként nem jutnátok el. Erről itt olvashattok részletes tájékoztatót. Nektek jelentkeznetek nem kell, a programokat egész osztályok (csoportok) számára szervezzük.

Hagyományainkhoz hűen – ezúttal a pályaorientációs napon - a 11. és 12. évfolyam számára idén is megrendezzük a már tizenöt éves múltra visszatekintő Szakmák Napja elnevezésű programunkat. Pályaválasztásotokat segítő rendezvényünkön ebben az évben is meghívott vendégekkel beszélgethettek szakmájukról-hivatásukról – itt, az iskolán belül.

Ha 11. vagy 12. évfolyamosok vagytok, kérjük, hogy a Szakmák Napja alábbi programajánlóját nagyon figyelmesen olvassátok el.

A 11. és 12. évfolyamok programjaira a jelentkezés egy űrlapon keresztül történik, mely november 6. (hétfő) 20:00 óra és november 7. (kedd) 21:00 óra között lesz aktív.

Két idősávban, a 9:00 órakor, valamint a 11:00 órakor kezdődő programok közül kell választanotok egyet-egyet, érdeklődéseteknek megfelelően – és ezekre jelentkezni.

13:00 órától már fakultatív, ám színvonalas, hasznos beszélgetések várnak Benneteket, amelyekre ugyancsak az űrlapon tudtok jelentkezni.

A Szakmák Napja programjai a 11. és 12. évfolyam számára. Jelentkezés előtt tanulmányozzátok át alaposan, részletesebb, mint az űrlap!

Űrlap a 11. és 12. évfolyam számára. Általános tájékoztató és jelentkezési felület.

A jelentkezés beküldendő: 2017. november 6. hétfő 20:00 – november 7. kedd 21:00

Sok-sok érdeklődő kérdéssel színesített, tartalmas programokat kívánunk Mindnyájatoknak! A rendezvényt követően pedig számítunk véleményetekre, kíváncsiak vagyunk az élményeitekre, tapasztalataitokra.

Vendégeinknek, illetve a fogadó munkahelyeknek előre is köszönjük a segítséget!

A szervezők:

Baranyai Klára, Dibusz Anikó, Kévés Rita, Kristofics Szilvia, Lendvai Dorottya, Simon Anna, Utassy Katalin, Vidra Ágnes - és további segítő kollégák, osztályfőnökök