Berzsenyi Dániel Gimnázium


Hírek
Aktuális, hírek

KisNull 2018

2018.09.15
Beszámoló

A tavasszal lezajlott két sikeres KisNull kirándulást követően - több évtizedes hagyományainkhoz híven - idén augusztusban is megrendezésre került a hatosztályos képzésére felvett diákok és a leendő nyolcadikosok számára meghirdetett KisNull táborunk.

A kirándulások és a 3 napos nyári tábor célja a kellemes szórakozáson túl, hogy az új diákok megismerhessék egymást már iskolakezdés előtt, így szeptemberben egy ismerősökkel, barátokkal teli családias környezetben kezdhetik meg a tanévet.

A szervezők különösen izgatottan és nagy energiákat befektetve készültek és dolgoztak, hiszen rendkívüli kihívást jelentett, hogy a megszokott pusztamaróti környezettől elszakadva idén új festői helyszín adott otthont táborunknak a Mátrában, Sástón.

A kezdeti aggodalmak ellenére minden előre eltervezett program, játék, esemény sikeresen lezajlott, az időjárás kegyes volt hozzánk, és sikeresen adaptálódtunk az új helyszínhez is. Természetesen a tábort nem csupán a helyszín vagy a programok teszik azzá, ami, hanem a kicsik, a csopvezek, az aggok, az EB, és a tanárok harmonikus együttműködése is. A játékok, foglalkozások előkészítése és lebonyolítása hihetetlenül nagy közösségi program, hiszen a tábor több, mint 50 szervező együttes munkája és összefogása révén jöhet csak létre. Ez a generációk közti összhang az, amitől a berzsenyis Nulltáborok szó szerint „mesés”, csodálatos és élménnyekkel teli eseménnyé és életre szóló emlékké válnak.

Köszönjük minden résztvevő lelkesedését és munkáját! Reméljük, hogy jövőre legalább ilyen sikeres tábort tudhatunk majd magunk mögött!

Az idei ciklus zárásaként október 26.-n, pénteken kerül sor az Elsős Bemutatkozásra.

Várunk mindenkit szeretettel!

KisNull EB 2018: Hülvely Alina, Molnár Vanda, Gáll Péter

Képek a táborból: