Berzsenyi Dániel Gimnázium


Hírek
Aktuális, hírek

Pályaorientációs nap, Szakmák Napja

2018.11.17
Tudnivalók, előzetes program

Kedves Diákok!

2018. november 28-án (szerdán) pályaorientációs napot tartunk. Ezen a napon nem lesznek tanítási órák, helyette az alábbiakban ismertetett módon változatos programokon vehettek részt.

A 7-10. osztályosok számára izgalmas kinti programokat, munkahely-látogatásokat szerveztünk osztálykeretben, olyan helyekre, ahova egyébként nem jutnátok el. Erről később olvashattok részletes tájékoztatót. 

A 11. és 12. évfolyam számára idén is megrendezzük a Szakmák Napja elnevezésű programunkat, melynek keretében meghívott vendégekkel beszélgethettek szakmájukról-hivatásukról az iskolán belül. Ezekre a kerekasztal-beszélgetésekre a jelentkezés egy űrlapon keresztül történik, mely november 19. (hétfő) 8:00 óra és november 20. (kedd) 17:00 óra között lesz aktív.

Kérjük a 11. és 12. évfolyamos diákokat, hogy a Szakmák Napja itt található programajánlóját nagyon figyelmesen olvassák el még a jelentkezés előtt!

Két idősávban, a 9:00 órakor, valamint a 11:00 órakor kezdődő programok közül kell választanotok egyet-egyet, érdeklődéseteknek megfelelően. 
13:00 órától fakultatív, igen hasznos beszélgetések várnak Benneteket, amelyekre ugyancsak az űrlapon tudtok jelentkezni.

Tartalmas programokat kívánunk Mindnyájatoknak! Vendégeinknek, illetve a fogadó munkahelyeknek előre is köszönjük a segítséget!

A szervezők:

dr Baranyai Klára, Bere Anikó, dr. Borbélyné Vidra Ágnes, Boskovitzné Csernyánszky Katalin, Kévés Rita, Kiszliné Kristofics Szilvia, dr. László Tímea, Meskó Krisztina, Simon Anna, Utassy Katalin