Berzsenyi Dániel Gimnázium


Hírek
Aktuális, hírek

Adománygyűjtés

2018.12.05
Tegyük együtt szebbé rászoruló gyerekek karácsonyát!

Kedves diákok!

A korábbi évekhez hasonlóan idén is csatlakoztunk az Age of Hope, a Remény Kora Gyermekvédelmi Alapítvány karácsonyi adománygyűjtéséhez.

Az általatok az iskolába behozott adományokat az alapítvány önkéntesei az ország különböző, mélyszegénység sújtotta településeire, elsősorban Borsod megyébe juttatják el olyan gyerekek számára, akik egyébként valószínűleg semmilyen karácsonyi ajándékot nem kaphatnának. Egy kis összefogással szebbé tehetjük számukra az ünnepet!

Nagy örömet szerezhettek nekik, ha egy cipősdobozt teleraktok megunt, de még jó állapotú játékokkal, számotokra felesleges vagy nélkülözhető könyvekkel, írószerekkel, egyéb apró meglepetésekkel! Minden dobozba tegyetek egy kis csokit vagy más, nem gyorsan romló édességet, finomságot is!

A cipősdobozokat nem muszáj becsomagolnotok, bár ünnepi díszbe öltöztetve biztosan nagyon örömet szereztek vele. Amennyiben becsomagoljátok a dobozokat, az alját és a tetejét mindenképpen külön csomagoljátok be! (Az ajándékozás előtt az alapítvány önkénteseinek ellenőrizniük kell, nem kerültek-e esetleg a dobozokba oda nem illő dolgok is.) A dobozba helyezett ajándékokat külön becsomagolni nem kell.

A dobozra írjátok rá, hány éves fiúnak vagy lánynak szánjátok az ajándékotokat! Ti dönthetitek el, 16 éves korig bezárólag milyen korú gyereknek szeretnétek meglepetést szerezni!

A cipősdobozokat az orvosi szoba és 11-es terem közötti beugróba, az erre kijelölt helyre helyezhetitek el december 17-éig (hétfőig)! (Az ide rakott dobozok biztonságosabb helyen való tárolásáról ezután mi gondoskodunk.)

A gyűjtés állásáról a Berzsenyisek ide! Facebook-csoportban folyamatosan tájékoztatunk benneteket!

https://www.facebook.com/events/1960824377551664/

Szebegyinszki Blanka 12.D

Hajós Artúr 12.D

Takács Dominik 14.C