Berzsenyi Dániel Gimnázium


Hírek
Aktuális, hírek

Pályaorientációs nap, Szakmák Napja

2019.11.09
Részletes program

Kedves Diákok!

2019. november 20-án (szerdán) pályaorientációs napot tartunk.

Ezen a napon nem lesznek tanítási órák, helyette az alábbiakban ismertetett módon változatos programokon vesztek majd részt.

A 7-10. osztályosok számára izgalmas kinti programokat, munkahely-látogatásokat szerveztünk osztálykeretben, olyan helyekre, ahova egyébként nem jutnátok el. Erről osztályfőnökeitetől részletes tájékoztatót adnak. 

A 11. és 12. évfolyam számára idén is megrendezzük a Szakmák Napja elnevezésű programunkat, melynek keretében meghívott vendégekkel beszélgethettek szakmájukról-hivatásukról az iskolán belül.

Ezekre a kerekasztal-beszélgetésekre a jelentkezés ezen az űrlapon keresztül történik, mely november 11-én (hétfőn) 8:00 óra és 16:00 óra között lesz aktív.

Kérjük a 11. és 12. évfolyamos diákokat, hogy a Szakmák Napja itt található programajánlóját nagyon figyelmesen olvassák el még a jelentkezés előtt!

Két idősávban, a 9:00 órakor, valamint a 11:00 órakor kezdődő programok közül kell választanotok egyet-egyet, érdeklődéseteknek megfelelően.
13:00 órától fakultatív pályaorientációs foglalkozás vár Benneteket, amelyekre ugyancsak az űrlapon tudtok jelentkezni.

Tartalmas programokat kívánunk Mindnyájatoknak!

Vendégeinknek, illetve a fogadó munkahelyeknek előre is köszönjük a segítséget!

A szervezők:

dr Baranyai Klára, Bere Anikó, dr. Borbélyné Vidra Ágnes, Boskovitzné Csernyánszky Katalin, Kévés Rita, Kiszliné Kristofics Szilvia, Simon Anna, Utassy Katalin